Предмет: Физкультура и спорт, автор: ledybagflowers76

Твір на тему "Вид гімнастики, який мені цікавий або досягнення відомої української гімнастки Виктория Оноприенко "
не великий твір мені дуже треба!!((


DevyatkoVladik: Постав будь ласка кращю відповідь
DevyatkoVladik: Буду дуже вдячний
DevyatkoVladik: Я хочу бути отличником

Ответы

Автор ответа: DevyatkoVladik
1

Ответ:

Вікторія Онопрієнко здобула для України першу за чотири роки медаль чемпіонату світу з художньої гімнастикиНагороду збірній приніс виступ у вправах з булавами.

Україна здобула першу за чотири роки медаль на чемпіонаті світу з художньої гімнастики. Вікторія Онопрієнко виборола "бронзу" у фіналі ЧС-2023 вправ з булавами.

Чемпіонат світу-2023 з художньої гімнастики проходить в іспанській Валенсії. Окрім нагород турніру, гімнастки змагаються для своїх країн за неіменні олімпійські ліцензії на Ігри-2024.

Україна на турнірі представлена двома спортсменками: Вікторією Онопрієнко та Поліною Карікою. За підсумками кваліфікаційних виступів Онопрієнко вийшла до фіналів вправ з булавами та у багатоборстві, здобувши для України путівку на Олімпіаду-2024.Як минув фінал з булавами за участі Онопрієнко

До фіналу вправ з булавами Онопрієнко кваліфікувалася з третім найкращим результатом кваліфікації – 33.350.

За свій виступ у фіналі ЧС-2023 Вікторія отримала 33.550 бала. Цей показник міг бути вищим, однак українська гімнастка отримала штраф 0.05 бала.

Результат 33.550 став другим найкращим у фіналі з булавами: його показали Онопрієнко та болгарська художня гімнастка Боряна Калейн. У підсумку, українка отримала "бронзу", поступившись суперниці за додатковими показниками.

Перемогу ж здобула німкеня Дарія Варфоломеєв, яка отримала за свій виступ у фіналі 34.350 бала.

Що означає цей результат

Вікторія Онопрієнко здобула першу нагороду чемпіонату світу з художньої гімнастики.

Україна здобула першу за чотири роки медаль чемпіонату світу з художньої гімнастики. Востаннє нагороду на цьому рівні здобула Влада Нікольченко, яка на ЧС-2019 посіла третє місце у вправах з булавами.

Объяснение:

Постав будь ласка кращю відповідь буду дуже вдячний

Виконав Девятко Владислав


ledybagflowers76: Дякую тобі<3
Интересные вопросы
Предмет: Қазақ тiлi, автор: martynovavaleria774