Предмет: Право, автор: vikazenevic1999

Завдання № 3 Громадянин Мироненко звернувся до суду з позовом до громадянина Шерстюка і громадянина Войтенко про спростування відомостей, що містяться B ДВОХ опублікованих відповідачами наукових статтях, в яких відповідачі вважали точку зору позивача, викладену в його книзі, неправильною, критикували, чим принизили його честь і гідність, бо позивач, на його думку, вважасться висококваліфікованим фахівцем з даної проблеми. Позивач просив відшкодувати йому також і моральну шкоду. Суд прийняв справу до провадження і виніс рішення про задоволення позову. Як довго триватиме суд? ​

Ответы

Автор ответа: evcenkomaksim30
0

Ответ:

Тривалість судового процесу залежить від різних факторів, таких як складність справи, розгорнутість доказів, кількість свідків та судових дій, а також від розгляду справи в першій інстанції чи апеляційному суді.

Зазвичай, судовий процес може тривати від декількох місяців до кількох років. Проте, це може варіюватись залежно від конкретних обставин справи. Важливо враховувати, що судові терміни можуть змінюватись та підлягають регулюванню відповідно до законодавства вашої країни.

Я рекомендую звернутися до місцевого суду або правового консультанта, щоб отримати більш точну інформацію про терміни та процедуру розгляду справи, оскільки вони можуть відрізнятись в залежності від місцевих правил і процедур.

Интересные вопросы
Предмет: Русский язык, автор: dasalejfrid
Предмет: Қазақ тiлi, автор: Аноним
Мәтінен сын есімдерді тауып жаз.
Сын есімдер:
Менің отбасымда 5 адам бар. Олар-апам, ата-анам, ағам, әпкем және мен. Мен – үйдің кенжесімін. Ес білгелі кеш батысымен апамның жанына қаз-қатар тізіліп жата қалатынбыз. Мен үйдің кенжесі, апамның еркесі ретінде жып-жылы құшағына кіріп алып, үшеуіміз апамның әр сөзіне ұйып, ертегі тыңдайтынбыз. Апам адамгершілік, мейірбандық туралы өнегелі әңгімелерді де жиі айтатын. Ал ата-анам жылы-жұмсағын бізден аямай, таңнан кешке дейін еңбек ететін. Анам- мектеп мұғалімі. Ал әкем-инженер. Екеуі де балаларын қажеттініңбәрімен қамтамасыз етіп, біздің ешкімнен кем болмасымыз үшін жанталасып еңбектенеді. Ал кешке жұмыстан келгенде үстел басында емен-жарқын отырып тамақтанамыз. Әкеміз күніміздің қалай өткенін сұрайтын. Мұнан соң анаммен бірге кітап оқимыз. Әкем дойбы ойнатып, домбырада ойнауды үйрететін. Кейде үшеуіміз концерттік бағдарлама жасап, мереке, туған күндерде концерт қойып беретінбіз. Апам, ата-анам шаттанып, бәріміз де мәз-мейрам болып қаламыз. Біздің бақытты отбасымыздың әр күні осылай өтеді.