Предмет: История, автор: kotok12032023

УСРР, СРСР, МАСРР, РРФСР, ВУЦВК, ЦК РКП(б), ЦК КП(б)У, АРА. Складіть із ними речення.




срочно!!!!!!?????

Ответы

Автор ответа: ukrainkavafelka
3

Ответ:

1. УСРР (Українська Соціалістична Радянська Республіка) була однією з республік у складі СРСР (Союз Радянських Соціалістичних Республік), створеної після Октябрської революції 1917 року.

2. СРСР (Союз Радянських Соціалістичних Республік) був створений після Листопадової революції 1917 року як соціалістична держава, яка об'єднала різні радянські республіки, включаючи УСРР.

3. МАСРР (Мала Азійська Соціалістична Радянська Республіка) була створена в рамках РРФСР (Російська Радянська Федеративна Соціалістична Республіка) під час Громадянської війни в Росії, але була анексована до складу СРСР.

4. РРФСР (Російська Радянська Федеративна Соціалістична Республіка) була найбільшою з республік у складі СРСР і мала значний вплив на формування і розвиток соціалістичної системи в радянському об'єднанні.

5. ВУЦВК (Всеукраїнський Центральний Виконавчий Комітет) був одним із ключових органів влади в УСРР під час її створення та раннього розвитку.

6. ЦК РКП(б) (Центральний Комітет Російської Комуністичної Партії (більшовиків)) був політичним керівним органом, що керував партією, що пізніше стала КП(б)У (Комуністична Партія (більшовиків) України).

7. ЦК КП(б)У (Центральний Комітет Комуністичної Партії (більшовиків) України) був ключовим політичним органом КП(б)У, який керував партійними справами в Україні.

8. АРА (Автономна Радянська Автономія) була формою організації влади в радянській системі, що забезпечувала автономію певних регіонів або національних меншин у складі радянських республік.

Объяснение:

Интересные вопросы
Предмет: Другие предметы, автор: logunovatatana175