Предмет: Литература, автор: vasilisaa6711

Змоделюйте ситуацію появи Хлопчика Зірки у вашому класі. Які поради, настанови дасте героєві. Як уберегти героя і себе особисто від «зіркової хвороби»?​

Ответы

Автор ответа: bahytzannur48
1

Уявімо, що в нашому класі з'являється новий учень, Хлопчик Зірка. Він одразу привертає до себе увагу всіх: гарний, розумний, талановитий. Він швидко стає популярним серед однокласників, і йому починають заздрити.

Якби я був у такому класі, я б постарався поговорити з Хлопчиком Зіркою наодинці. Я б сказав йому, що я розумію, що він зараз відчуває. Я б запевнив його, що його популярність - це добре, але її потрібно правильно сприймати. Я б порадив йому не забувати про свої старих друзів, не задирати інших і не думати, що він краще за них.

Я б також сказав йому, що важливо не дати зірковій хворобі заволодіти ним. Я б пояснив йому, що зіркова хвороба - це хворобливе стан, коли людина починає переоцінювати свої можливості і думати, що вона краще за інших. Я б порадив йому не давати своїм емоціям взяти верх над ним і завжди залишатися скромним.

Ось конкретні поради, які я б дав Хлопчику Зірці:

* **Не забувай про своїх старих друзів.** Нехай вони знають, що вони для тебе важливі, навіть якщо ти став популярним.

* **Не задирай інших.** Пам'ятай, що ти не кращий за них, просто ти маєш певні таланти.

* **Не думай, що ти краще за інших.** У кожного є свої сильні та слабкі сторони.

* **Будьте скромним.** Не думай, що ти знаєш все. Завжди прагни до самовдосконалення.

Я б також порадив собі особисто не заздрити Хлопчикові Зірці. Я б пам'ятав, що у кожного є свої таланти і досягнення. Я б постарався бути для нього другом і підтримувати його.

Я вважаю, що ці поради допоможуть Хлопчикові Зірці уникнути зіркової хвороби і стати порядною людиною.

Интересные вопросы
Предмет: Математика, автор: polinalisicina526