Предмет: Литература, автор: ffffuhgf

срочно нужно твір!!
на 12 речень

Приложения:

Ответы

Автор ответа: BebrikTop
0
У романі Віктора Гюго "Собор Паризької Богоматері" відчутна велична протилежність між добром і злом, яка пронизує життя головних персонажів та всю сюжетну лінію. Цей твір стає втіленням вічної боротьби цих двох суперечливих сил.

Один із символів добра – Есмеральда, ніжна та добродушна, вона стає жертвою злочину та виявляє величезну силу внутрішньої чистоти й невинності. Натомість, Квазімодо, символ потворності, утративши довіру до добра через власний вигляд, все ж має велике серце й вірність.

Природа цієї боротьби виявляється в різних епізодах роману. Наприклад, в конфлікті між Квазімодо та Клодом Фролло, який є втіленням зла, або у самій сцені казни Есмеральди, де протистояння між добром та злом досягає свого апогею.

Роман також відображає, що добро і зло часто не чітко визначені. Герої стикаються з моральними виборами, підкреслюючи непостійність та складність людської природи.

У підсумку, "Собор Паризької Богоматері" Віктора Гюго пропонує глибоку рефлексію над вічною боротьбою добра та зла у серцях героїв, показуючи, що навіть у мрачних часах добро здатне пробуджуватися та перемагати.
Интересные вопросы
Предмет: Алгебра, автор: zena91043
Предмет: Алгебра, автор: kakishvika0
Предмет: Химия, автор: anghelinajoly