Предмет: Математика, автор: арл

батько купив 5 кг огиркив 4 кг помидорив и 3 кг яблук.У скильки разив менше батько купив яблук ниж овочив

Ответы

Автор ответа: VictorMin
0
1) 5+4+3=12(кг) овочив
2) 12 : 3 = 4(р) в 
раза менше батько купив яблук ниж овочив
Автор ответа: tvttanja
0
1. 5+4=9(кг)-купив овочів
2. 9/3=3(рази)
Відповідь: батько купив яблук у 3 рази менше, ніж овочів.
Интересные вопросы