Предмет: Математика, автор: Roniset

 З одного селища в одному напрямі одночасно виїхали два мотоциклісти.Один з них рухався зі швидкістю 65 км/год.,а другий - 72 км/год.Яка буде відстань між ними через 5 год після початку руху? 

Ответы

Автор ответа: ketrin9
0
За 5 годин перший мотоцикліст проїде 65*5=325 км, а другий 72*5=360 км.
Отже відстань між ними буде 360-325=35 км
Відповідь: 35 км
Интересные вопросы
Предмет: Русский язык, автор: osipova198693