Предмет: Математика, автор: annabela

Спочатку автомобіль рухався декілька годин зі швидкістю 80 км/год ,а потім-такий самий час зі швидкістю 90 км/год.Скільки кілометрів автомобіль проїхав зі швидкістю 90 км/год, якщо всього він подолав 510км?

Ответы

Автор ответа: yanalink
0

80+90=170км/ч общая скорость

510/170=3часа время 

3*90=270км проехал со скоростью 90 км/ч

Ответ: 270км

Автор ответа: Аноним
0

1) 80 +90 = 170 км/ч общая скорость автомобиля

2) 510: 170 = 3 часа время в пути

3) 90 х 3 = 270 км проехал автомобиль со скоростью 90 км/ч

Интересные вопросы